miércoles, 4 de mayo de 2022

Marxem de colònies!!!


 Hola  famílies! 

Els dies 19 i 20 d’abril les nenes i nens de 2n vam anar de colònies a la casa de Tamarit i vam realitzar moltes activitats. 

El primer dia, els monitors ens van fer una visita per tot l’espai de la casa de colònies i vam fer alguns jocs per trencar el gel. 

Després vam conèixer a la bruixa Xoixeta, els seus companys i la seva història. Amb ells vam realitzar una excursió per descobrir l’entorn natural del riu Gaià i la platja de Tamarit. 

A la platja vam berenar i jugar. Vam acabar tots, ben arrebossats de sorra. Va ser molt divertit! 

A la nit, amb les nostres llanternes, vam fer el joc d’encanteris de la bruixa Xoixeta. Vam acabar ben cansats però va ser molt divertit! 

Tot seguit, ens vam preparar per anar a dormir, i després d’uns quans contes que ens van explicar les mestres ens vam quedar ben adormits! Alguns van roncar i tot! 

L’endemà ens esperaven més jocs i un taller de pocions màgiques! Han estat dos dies genials i esperem amb molta il·lusió les properes colònies! 

Els alumne de segon!😊😊😊

En aquestes fotos veureu lo bé que ens ho vam passar!


  

 
   
   



                                             




No hay comentarios.:

Publicar un comentario

HEM FET FUTBOL!

L’alumnat de la comunitat de mitjans (1r-2n i 3r) i els de 4t, hem començat el curs fent una activitat especial durant les hores d’educació ...